1:1 coaching

Hvorfor gå ind i et coach forløb om arbejdsliv?

Du går måske og drømmer om at blive selvstændig, finde et nyt job, skifte karriere, starte på en videreuddannelse, eller måske føler du at du sidder fast i dit job, og ikke ved hvordan du skal komme videre.

Måske kan du ikke finde ud af, hvad det er der stopper dig i at gøre nogle bestemte ting, ting som du drømmer om at gøre i dit arbejdsliv, eller måske er det ting som du hele tiden skubber foran dig, og undskylder med det ene eller andet. Måske går du, og er små-sur eller utilfreds hele tiden, men gerne vil noget andet.

Dine drømme, mål, udfordringer, og ønsker om forandring i arbejdslivet kan være mange.

Det handler om dig og dine mål... 

Det er dine mål og dine drømme, og det er dig, der kan få det til at gå i opfyldelse, og det er dig der er kan tage styringen på at du har et godt arbejdsliv.

Coaching kan hjælpe dig med, at finde frem til dine mål, gøre dem specifikke, og realistiske, det kan hjælpe dig med at finde vejen til dine mål, og finde motivationen og drivkraften, og det kan hjælpe dig med at finde den rette støtte til at gå hele vejen.

At nå sit mål kræver noget...

Der findes ingen silver-bullet til at nå sine mål, ikke engang coaching 🙂 - Det kræver arbejde.

Det er derfor vigtigt, at når du går ind i et coaching-forløb, så gør du det med et oprigtigt ønske om forandring, og vilje og mod på at ting skal laves om, også selv om det kan føles og opleves som en lidt hård proces. Når vi vil noget nyt, eller anderledes, er der tit noget andet der skal slippes, så når vi bryder vores mønstre og gamle vaner, så bevæger vi os ud på ukendt grund, og det kan føles utrygt, det kan føles grænseoverskridende, men det der alene fordi det er uvant og ukendt, men det kan være nødvendigt for at komme et bedre sted hen. Det der er kendt, føles trygt, men det er ikke altid det bedste for os.

Hvis du er klar til at gøre noget ved dit arbejdsliv, så er jeg klar til at hjælpe dig - hele vejen!

...måske du ikke er helt klar over, hvad du gerne vil med dit arbejdsliv, hvad så?

Nogen gange er du måske ikke helt klar over, hvor "skoen trykker", men du kan mærke, at noget ikke er, som det skal være. Du ved simpelthen ikke, hvad du skal ændre, eller fokusere på for at skabe en forandring, der er gavnlig for dig.

I de tilfælde, hjælper jeg dig med at spore dig ind på, hvad det er der trykker, og hvad der skal til for at du får det bedre, eller måske ligefrem godt med en given problemstilling.

Nogen gange ved vi godt, hvad vi ikke vil have, men det er ikke altid lige let at gøre noget ved, gennem coachingen hjælper jeg dig med at finde ud af, hvad det så er du gerne vil i stedet, og hvordan det kan lade sig gøre inden for nogle realistiske rammer.

Skriv til mig, så finder vi sammen ud af, hvordan du bedst muligt kan nå dine mål.

Jeg tilbyder alle 1:1 sessioner som online coaching, så du lettere kan passe det ind i din hverdag.

Kontakt mig allerede i dag og få hjælp til at komme nærmere dine mål

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst et emne.
Indtast venligst en besked
Du skal acceptere Vilkår og Betingelser.