Spring til indhold

Indlæg

“Godmorgen!”….stilhed….

Af mf@mortenfrank.dk | 20. februar 2023

Kender du det, at dit “godmorgen” bliver mødt med rungende stilhed?  Heldigvis sker det ikke så tit, men hvis du har prøvet det, så ved du at det mildest talt er ret ubehageligt – Din gode intention ved at være imødekommende, at du viser overskud, smiler og siger “godmorgen” bliver ignoreret af modtageren. Ikke alene… Læs mere »“Godmorgen!”….stilhed….

Hvem passer egentlig på dig, mens du forsøger at passe på din virksomhed og dine medarbejdere?

Af mf@mortenfrank.dk | 15. september 2022

Kære ejerleder/ founder Hvem passer egentlig på dig, mens du forsøger at passe på din virksomhed og dine medarbejdere? Her et indlæg om den stressende rolle det kan være at være ejerleder, founder, selvstændig mv. Tanken om dette indlæg har ligget mig på sinde et godt stykke tid, men jeg har kredset lidt om den… Læs mere »Hvem passer egentlig på dig, mens du forsøger at passe på din virksomhed og dine medarbejdere?

Kender du følelsen af at være klemt mellem ledelseslagene?

Af mf@mortenfrank.dk | 29. august 2022

Er du mellemleder, faglig leder, eller projektleder, så kender du nok til følelsen af at føle sig klemt mellem ledelseslagene? På den ene side har du dine medarbejdere, som du gerne vil være en god chef overfor. På den anden side har du den øverste ledelse, som du gerne vil vise, at lige netop du… Læs mere »Kender du følelsen af at være klemt mellem ledelseslagene?

Tilbage på pinden efter ferien – feeling the blues?

Af mf@mortenfrank.dk | 8. august 2022

Velkommen tilbage fra ferie. Jeg håber at du har haft en skøn en af slagsen, og fået ladt batterierne op, uanset om du har været på staycation, charterferie til sydens sol, eller vandretur i andesbjergene, så håber jeg at der har været plads til at lægge hverdagens mange pligter og gøremål lidt til side, og… Læs mere »Tilbage på pinden efter ferien – feeling the blues?

Hvad skal jeg vælge? Nyt job? Eller bliv i det nuværende?

Af mf@mortenfrank.dk | 6. juli 2021

Spørger du også dig selv om det? Det er der nok mange, der fra tid til anden spørger sig selv om, og måske særligt nu, hvor ferien er indtruffet efter, at hverdagen har været på besøg for en stund efter et turbulent år med COVID19. Min personlige opfattelse og erfaring er, at det ikke altid… Læs mere »Hvad skal jeg vælge? Nyt job? Eller bliv i det nuværende?